XVII. YBL MIKLÓS ÜNNEP
2018.03.22.

Idén ÁPRILIS 7-én SZOMBATON kerül sor a

XVII. YBL MIKLÓS ÉS A MAGYAR ÉPÍTÉSZEK, ÉPÍTŐMESTEREK ÜNNEPÉRE
Megjelent a 2018. évi ifjúsági pályázat
2017.10.26.

FIATALOK AZ ÉPÍTETT ÉS TERMÉSZETI KÖRNYEZET VÉDELMÉÉRT
1991 - PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - 2018.
8 éves kortól 18 éves korig

Már letölthető!
Cégkapus regisztráció
2017.12.11.

Figyelem! Az egyesületeknek is kötelező a regisztráció!

Város- és Faluvédők Szövetsége Hungaria Nostra

Szeretettel köszöntöm Szövetségünk honlapján!Az oldalak áttekintéséhez kellemes időtöltést kívánok! Ha kérdése, észrevétele van, azt köszönettel vesszük. Írjon nekünk a lentebb található felületen.

Üdvözlettel:

Ráday Mihály
elnökKedves Tagegyesületek!

Szeretnénk, ha a Szövetség honlapján a statikus adatokon (alapszabály, beszámoló, elérhetőségek) kívül minél több aktualitás, hír és információ is megtalálható lenne. Ehhez az kell, hogy a tagszervezetektől minél több információ fusson be.

Jó lenne az adatokat strukturálni, ezért arra kérlek titeket, hogy a következő adatokat juttassátok el nekünk:
- Az egyesület neve, címe, és MŰKÖDŐ elérhetősége (legjobb az ímél cím)
- Az egyesület elnökének, ügyintézőjének elérhetőségei
- Az egyesület honlapjának elérhetősége (ha van)

Nagyon egyszerűen regisztrálni lehet az oldalon. Erre mindenkit szeretnék megkérni. Mert ha egyszer regisztráltatok, akkor egy új információt, hírt, fontos közleményt egyetlen kattintással el tudunk mindenkinek juttatni.

Örömmel várnunk minden olyan információt, ami az oldal hasznosabbá tételéről szól.

Jó lenne, ha megjelennének a tagegyesületek programjaira szóló meghívók, a tagegyesületek kiadványai (a Kárászi könyvtár adatbázisa) stb.

Munkánk megkezdéséhez kérjük, hogy elérhetőségeiteket, adataitokat küldjétek meg a patakmalom@gmail.com ímélcímre. S ugyanide várjuk esetleges javaslataitokat is.

Köszönettel:


Mohácsi Bugarszki Norbert
a mohácsi városvédők elnökeA MÉDIAHÁZ Budapest Kft. vállalja társasházak, lakóházak teljes körű homlokzat felújítását, a legjobb minőségben, és a legjobb áron!
A felújítás adott esetben 0 Ft. lehet, amennyiben cégünk a felújítás költségeit reklámháló bevételből tudja finanszírozni.
Telefon: 06-1-453-3641, vagy a 06-30-758-1464Rangos díj Ráday Mihálynak

Nagyvárad- A II. alkalommal megszervezett A Holnaposok Irodalmi Fesztivál keretében Ráday Mihály városvédőnek adták át szombaton a megyei RMDSZ ügyvezető elnöksége által alapított Rimanóczy-díjat.

Gratulálunk elnök úr!Még nincs szöveg...
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:

2 hozzászólás

Árvai György [ 2017-03-31 04:12 ]

A tavaly kezdeményezett aláírás gyűjtésnél azt mondták,annyi a baj,hogy a fák termését bepörgeti a szél az erkélyekre és mindezért a csekély dologért szerintem kivágják az összes fát.Itt nem arról van szó,hogy útban van,építkezésnél,útbővítésnél,ezek a fák több mint 40 éve itt vannak.Egyes lakók szemét szúrják a fák és esetleg valakinek jó lesz fafaragáshoz vagy egyszerűen tűzre.Az önkormányzat persze "vevő" lett rögtön az egészre és kitalálták a gáz mesét,mivel a közös képviselő is egyúttal önkormányzati csoportvezető.Árvai György [ 2017-03-31 04:10 ]

A mai napon,Celldömölkön a Vasvári Pál utcában és a környékén hárs és nyírfákat készülnek levágni .A tavaly kezdeményezett aláírás gyűjtésnél azt mondták,annyi a baj,hogy a fák termését bepörgeti a szél az erkélyekre és mindezért a csekély dologért szerintem kivágják az összes fát.Itt nem arról van szó,hogy útban van,építkezésnél,útbővítésnél,ezek a fák több mint 40 éve itt vannak.Egyes lakók szemét szúrják a fák és esetleg valakinek jó lesz fafaragáshoz vagy egyszerűen tűzre.Az önkormányzat persze "vevő" lett rögtön az egészre és kitalálták a gáz mesét,mivel a közös képviselő is egyúttal önkormányzati csoportvezető.